jueves, 21 de febrero de 2019
Inici de la Inspectoria Maria Auxiliadora
- Per: Redacció
28/07/2017 - 562 Visites


Les Salesianes, Filles de Maria Auxiliadora, constituiran el proper dia 5 d’agost de 2017, una nova província a Espanya després de la unificació de les quatre províncies actuals: Madrid, Barcelona, Lleó i Sevilla.

La nova inspectoria es dirà “Maria Auxiliadora” i tindrà la seva seu a Madrid. 

La unificació arriba després d’un llarg procés de discerniment amb la participació i implicació tant de Filles de Maria Auxiliadora com de seglars. Vol ser un signe d’unitat i de comunió. Neix del desig de revitalitzar el carisma a partir de la qualitat de la resposta vocacional i d’una missió educativa al servei de les diverses pobreses juvenils, compartida amb la Família Salesiana, les comunitats educatives i amb el territori, amb l’esperit del Sistema Preventiu. 

L’Institut de les Filles de Maria Auxiliadora és una família religiosa que neix del cor de Sant Joan Bosco i de la fidelitat creativa de Santa Maria Mazzarello. 

Les Salesianes van arribar a Espanya l’any 1886. En l’actualitat estan a Galícia, Cantàbria, País Basc, Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Madrid, Andalusia i Canàries. Són, al nostre país, 688 religioses, agrupades en unes 60 comunitats; compten amb 1 Centre d’Estudis Superiors, 42 escoles, 8 centres de Formació Professional, 37 centres juvenils i 93 projectes socials. 

És significatiu que aquest naixement tingui lloc el dia en què l’Institut celebra l’aniversari de la seva fundació amb la professió religiosa de les primeres Filles de Maria Auxiliadora.  

Presidirà els actes la Mare Yvonne Reungoat, Superiora General, IX successora de Santa Maria Mazzarello. 

Escribe un comentario

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat