jueves, 21 de febrero de 2019
“He fet molts amics i he après a estimar molt”
- Per: Manu Olid / Xavier Costa
28/07/2017 - 610 Visites


Diversos joves de 1r i 2n d'ESO de grups de fe salesians ens expliquen com han viscut el Campament AMICS del 12 al 21 de juliol a l’escola salesiana de Ripoll.

Una cinquantena de nois i noies de 8 cases salesianes i 16 animadors han participat del 12 al 21 de juliol a Ripoll al Campament AMICS 3-4. El fil conductor de l’experiència de trobada ha estat una tribu que podia anar aprenent al llarg de la història la importància de la confiança en el treball en equip i el servei als altres. I aquest fet s'ha vinculat a com cada persona pot seguir a Jesús i com Jesús és la persona que guia en aquest camí.

Alguns testimonis
 
“El campament ha estat una experiència molt bonica, una oportunitat per canviar a millor. He après a ser més atenta, he fet molts amics i he après a estimar molt. He sentit que havia de donar i saber rebre. Una experiència per aprendre a decidir coses importants. He passat por, he sentit inseguretat i confusió, però ara estimo més i em sento més cristiana. M’han dit que això només era el principi, el principi de tot, i em queda un llarg camí." Kydia, Badalona.
 
“Aquest és el meu últim any de campament AMICS abans de passar als FOC. Ha estat una experiència molt divertida que recomano a tothom, siguis o no siguis cristià. M’ho he passat molt bé. Han sigut molt agradables les activitats, els jocs, el menjar, l’ambient, etc.” Francesc, Rocafort.
 
"Gràcies al Campa he conegut un munt de gent molt bona. He après que encara que estigui molt cansat seguir endavant val la pena perquè té recompensa i també valors molt importants com la confiança en els altres i el treball en equip. I els animadors són molt divertits i ens ho hem passat tots genial. Repetiré." Arturo, València.

 

 
Escribe un comentario

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat